U gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

Zahvaljujući inicijativi Udruge Sigurnost u prometu i zalaganju našeg člana gospodina Denis Pavele tijekom 2016. godine ovih dana u gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

Opširnije: U gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

 

Edukacija mopedista i motociklista

Prijave sudionika za besplatne radionice

 

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA II

 
Naime, nakon uspješno odrađenog događaja u mjesecu svibnju pod nazivom "Vratimo djecu na igrališta" na kojem je sudjelovalo mnoštvo djece iz Dubrovnika i okolice, Udruga Sigurnost u prometu nastavlja sa navedenom aktivnošću te dana 10.6 organizira "Vratimo djecu na igrališta II".

Opširnije: VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA II

 

Edukacija mopedista i motociklista

EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA

U subotu 03. lipnja 2017. godine Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Hrvatskim crvenim križem i potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH održala je u prostorima ORYX Centra sigurne vožnje u Mičevcu još jednu edukaciju mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Edukacija mopedista i motociklista

 
EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA
 
U okviru realizacije projekta Udruge Sigurnost u prometu "EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA", uz potporu Nacionalong programa sigurnosti cestovnog prometa RH, tijekom mjeseca svibnja održane su edukacije ove vrlo rizične skupine sudionika u prometu u Novoj Gradiški Zagrebu/Mičevec.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Stranica 6 od 146

«Početak«12345678910»Kraj»