PROMJENA ADRESE SJEDIŠTA UDRUGE - OBAVIJEST

Udruga Sigurnost u prometu promijenila je adresu sjedišta, koja sada glasi:

UDRUGA SIGURNOST U PROMETU
Ulica Tome i Petra Erdödyja 6
10000 Zagreb

 

Vratimo djecu na igrališta III

Početkom školske godine Udruga Sigurnost u prometu, treći puta ove godine, u okviru akcije "Vratimo djecu na igrališta" organizira natjecanje osnovnoškolaca, učenika I.,II. i III. razreda,  u poznavanju prometnih propisa i pravila ponašanja te vještine upravljanja biciklom.

Opširnije: Vratimo djecu na igrališta III

 

U gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

Zahvaljujući inicijativi Udruge Sigurnost u prometu i zalaganju našeg člana gospodina Denis Pavele tijekom 2016. godine ovih dana u gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

Opširnije: U gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

 

Edukacija mopedista i motociklista

Prijave sudionika za besplatne radionice

 

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA II

 
Naime, nakon uspješno odrađenog događaja u mjesecu svibnju pod nazivom "Vratimo djecu na igrališta" na kojem je sudjelovalo mnoštvo djece iz Dubrovnika i okolice, Udruga Sigurnost u prometu nastavlja sa navedenom aktivnošću te dana 10.6 organizira "Vratimo djecu na igrališta II".

Opširnije: VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA II

 

Stranica 7 od 147

«Početak«12345678910»Kraj»