Edukacija mopedista i motociklista

EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA

U subotu 03. lipnja 2017. godine Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Hrvatskim crvenim križem i potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH održala je u prostorima ORYX Centra sigurne vožnje u Mičevcu još jednu edukaciju mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Edukacija mopedista i motociklista

 
EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA
 
U okviru realizacije projekta Udruge Sigurnost u prometu "EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA", uz potporu Nacionalong programa sigurnosti cestovnog prometa RH, tijekom mjeseca svibnja održane su edukacije ove vrlo rizične skupine sudionika u prometu u Novoj Gradiški Zagrebu/Mičevec.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Vratimo djecu na igralište!

Učenici petih i šestih razreda svih dubrovačkih škola danas su se, na igralištu OŠ Marina Držića, natjecali u vožnji bicikla. Dio je to akcije "Znanjem protiv nasilja - vratimo djecu na igralište", u organizaciji udruge Sigurnost u prometu.

Opširnije: Vratimo djecu na igralište!

 

Zbog sve većeg stradavanja biciklista pokrenuta je besplatna Škola bicikliranja 18+

 
"Škola bicikliranja 18+" – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu
 
Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, udruga Sigurnost u prometu ovu će srijedu, 10. svibnja, u Zagrebu održati besplatnu edukaciju i trening sigurne vožnje za sve odrasle bicikliste. Početak je zakazan u 16.00 sati i trajat će sve do 20.00 sati, a točna lokacija je Boćarski dom (trofejna dvorana) i poligon autoškole ''Megastart'' na Prisavlju.

Opširnije: Zbog sve većeg stradavanja biciklista pokrenuta je besplatna Škola bicikliranja 18+

 

Edukacija mopedista i motociklista

 

U subotu 29. travnja 2017. u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu  u prostorima Sveučilišta u Dubrovniku provedena je edukacija mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu koja ima za cilj smanjenje opsega i posljedica stradavanja ove rizične skupine sudionika u prometu.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Stranica 8 od 147

«Početak«12345678910»Kraj»