''Škola bicikliranja 18+'' – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, u organizaciji udruge Sigurnost u prometu će se u Zagrebu ovu srijedu, 20. rujna, u prostorijama Boćarskog doma (Prisavlje 2, trofejna dvorana) i na poligonu AŠ "Megastart" održati besplatna edukacija i trening sigurne vožnje za sve zainteresirane bicikliste. Početak je zakazan za 16.30 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili slanjem SMS poruke tajniku udruge Georgu Davoru Lisicinu na broj 099/ 805 4040.

Opširnije: ''Škola bicikliranja 18+'' – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

 

Besplatna edukacija odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu - „ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+“

Udruga Sigurnost u prometu u suradnji s NEXTBIKE - Sustav javnih bicikala d.o.o, Hrvatskim Crvenim Križom, AŠ Megastart i Fakultetom prometnih znanosti organizira besplatnu edukaciju odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u gradskom prometu kako bi smanjili opseg i posljedice njihovog stradavanja.

Opširnije: Besplatna edukacija odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu - „ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+“

 

PROMJENA ADRESE SJEDIŠTA UDRUGE - OBAVIJEST

Udruga Sigurnost u prometu promijenila je adresu sjedišta, koja sada glasi:

UDRUGA SIGURNOST U PROMETU
Ulica Tome i Petra Erdödyja 6
10000 Zagreb

 

Vratimo djecu na igrališta III

Početkom školske godine Udruga Sigurnost u prometu, treći puta ove godine, u okviru akcije "Vratimo djecu na igrališta" organizira natjecanje osnovnoškolaca, učenika I.,II. i III. razreda,  u poznavanju prometnih propisa i pravila ponašanja te vještine upravljanja biciklom.

Opširnije: Vratimo djecu na igrališta III

 

U gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

Zahvaljujući inicijativi Udruge Sigurnost u prometu i zalaganju našeg člana gospodina Denis Pavele tijekom 2016. godine ovih dana u gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

Opširnije: U gradu Dubrovniku prihvaćeni su prijedlozi prometno-tehničkih rješenja udruge za poboljšanje sigurnosti prometa u naselju Čajkovci i predjelu Nuncijata.

 

Stranica 8 od 149

«Početak«12345678910»Kraj»