Međunarodni novinarski žiri prepoznao smartphone integraciju sustava Chevrolet MyLink

ZURICH - AUTOBEST, žiri sastavljen od specijaliziranih automobilskih novinara iz ukupno 15 zemalja Srednje i Istočne Europe, dodijelio je nagradu SMARTBEST 2013 naprednom audio sustavu Chevrolet MyLink. Ova novinarska organizacija sustav je opisala kao 'inovativan, jednostavan i temeljen na vrlo pristupačnoj tehnologiji' te mu je stoga odlučila odati priznanje putem svoje nagrade SMARTBEST, koja je utemeljena prošle godine.

Opširnije: Međunarodni novinarski žiri prepoznao smartphone integraciju sustava Chevrolet MyLink

 

Stižu bočni zračni jastuci: 200-litreni jastuk otvara se s vanjske strane i štiti bočnu stranicu

Glavni dobavljač zračnih jastuka za većinu tvrtki u autoindustriji, kompanija TRW, objavila je da će do kraja desetljeća većina automobila imati ugrađene i vanjske bočne zračne jastuke. Kako bi ublažili posljedice bočnog sudara, TRW testira zračne jastuke za ugradnju ispod vrata.

Opširnije: Stižu bočni zračni jastuci: 200-litreni jastuk otvara se s vanjske strane i štiti bočnu stranicu

 

Razmjena informacija povećat će sigurnost u prometu - Volvo stavlja korisnike u srce debate o umreženim automobilima

Washington je ugostio vodeći industrijski forum o sigurnosnim prednostima umreženih automobila. Organiziran od ambasade Švedske i Volvo Car grupacije (Volvo automobili), ovaj seminar istražuje sigurnosne prednosti umreženih automobila i izazove koji stoje pred industrijom u postizanju vizije automobila koji samostalno voze. Elementi kao što su sigurnost, propisi, infrastruktura i utjecaj na okoliš dominirali su raspravom i privukli mnoge kako bi razgovarali o budućnosti tehnologije koja zaokuplja sve veću pažnju vozača diljem svijeta.

Opširnije: Razmjena informacija povećat će sigurnost u prometu - Volvo stavlja korisnike u srce debate o umreženim automobilima

 

Premda olakšavaju sve radnje u vožnji, sve se češće postavlja pitanje - da li su podaci iz 'povezanog automobila' sigurni?

Nakon što smo popili puno šampanjca slaveći sve ove nove tehnologije i njihovu uspješnu pripremu u automobilskoj industriji, pokušajmo, boreći se sa mamurlukom pogledati i drugu stranu cijele priče.

Opširnije: Premda olakšavaju sve radnje u vožnji, sve se češće postavlja pitanje - da li su podaci iz 'povezanog automobila' sigurni?

 

U nepoznatom ste gradu i ne znate na kojem parkiralištu ste ostavili automobil? Car locator je aplikacija koja Vam može pomoći u potrazi

Preko pedeset milijuna korisnika već je preuzelo i instaliralo ovu korisnu aplikaciju koja će vas u novom i nepoznatom okruženju sigurno dovesti do vašeg automobila.

Opširnije: U nepoznatom ste gradu i ne znate na kojem parkiralištu ste ostavili automobil? Car locator je aplikacija koja Vam može pomoći u potrazi

 

Stranica 142 od 152

«Početak«141142143144145146147148149150»Kraj»