PROJEKT "ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+"

PROJEKT  "ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+"

Početkom sezone bicikliranja Udruga Sigurnost u prometu započela je sa edukacijom odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u gradskom prometu.

Dana 05. travnja 2017. godine održana je edukacija biciklista u Zadru, a 07. travnja 2017. godine u Makarskoj.

Posebno želimo istaknuti kako je gradonačelnik Grada Makarske gospodin Tonći Bilić osobno nazočio edukaciji te na ovaj način dao potporu i istaknuo važnost provođenja takvih edukativno – preventivnih aktivnosti Udruge Sigurnost u prometu i partnera u projektu, Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog crvenog križa i Nextbike sustava javnih bicikala.

Kao što smo i najavili na konferenciji za medije održanoj 24. ožujka 2017. u Zagrebu Udruga Sigurnost u prometu, uz potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH, nastavlja sa edukacijom odraslih biciklista tijekom mjeseca travnja i svibnja 2017. u Osijeku (14. 04.) i Zagrebu ( 26.04. i 10.05.) pa pozivamo zainteresirane bicikliste da se na vrijeme  prijave na E- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili slanjem SMS-a na GSM: 099 805 4040.

Prijaviti se možete i na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

GDL   
 

Slike Makarska

Predstavnici udruge SUP i partnera sa gradonačelnikom Makarske g. Tonći Bilićem

Slike Zadar