Edukacija mopedista i motociklista

 

U subotu 29. travnja 2017. u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu  u prostorima Sveučilišta u Dubrovniku provedena je edukacija mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu koja ima za cilj smanjenje opsega i posljedica stradavanja ove rizične skupine sudionika u prometu.

Za provođenje projekta "EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA" Udruga je dobila potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, a realizira ga u suradnji sa Hrvatskim crvenim križom, odnosno gradskim organizacijama Crvenog križa.
Ova aktivnost Udruge u gradu Dubrovniku jako dobro je prihvačena od građana te je zabilježen niz pozitivnih komentara na FB stranici SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK.
Zato će Udruga sigurnost u prometu još jednom 22. svibnja 2017. godine u 16,00 sati organizirati edukaciju mopedista i motociklista u gradu Dubrovniku, a zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , slanjem SMS-a na GSM 099 805 4040 te na FB stranicu SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK.
 
"Znanjem protiv nasilja" 
 
Udurga Sigurnost u prometu u subotu 13. svibnja 2017. u vremenu od 09,00 do 12,00 sati organizira natjecanje đaka petih i šestih razreda svih škola sa podrućja grada Dubrovnika i ŽDN u vožnji bicikla pod nazivom "Znanjem protiv nasilja"
natjecanje će se održati na velikom igralištu OŠ "Marin Držić" na Ilijinoj glavici, a pobjednicima natjecanja će se podijeliti prigodni pokloni, medalje i pehari.
Srha natjecanja je vraćanje djece na igrališta, promicanje zdravog načina življenja i druženja te poticanja na veću odgovornosti pojedinca u ponašanju u prometu.
Molimo roditelje da najkasnije do 08. svibnja 2017. prijave svoju djecu na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili FB stranicu SIGURNOST U PROMETU DUBROVNIK
Također pozivamo i ostalu djecu i roditelje da nam se pridruže i podrže učenike svojih škola te uživaju u glazbi, sportu, plesu i druženju sa svojim vršnjacima.
 
 
GDL