VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA II

 
Naime, nakon uspješno odrađenog događaja u mjesecu svibnju pod nazivom "Vratimo djecu na igrališta" na kojem je sudjelovalo mnoštvo djece iz Dubrovnika i okolice, Udruga Sigurnost u prometu nastavlja sa navedenom aktivnošću te dana 10.6 organizira "Vratimo djecu na igrališta II".
Isti događaj će se odviti dana 10.6 u vremenu od 9-12 sati, na vanjskom igralištu OŠ Marin Držić u Dubrovniku. Natjecanje u vožnji bicikla je namjenjeno svoj djeci I i II. razreda osnovnih skola, te s obzirom na velik odaziv djece, pozivamo sve roditelje da prijave svoje dijete putem FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik ili na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  i to najkasnije do 9.6.2017. Prilikom dolaska na natjecanje bicikl je poželjan dok za sve one koji ne budu imali Udruga će osigurati bicikl za natjecanje! 
Isto tako pozivamo svu ostalu djecu, njihove roditelje, građane prijatelje Udruge, da dođu na događaj VRATIMO DJECU NA IGRALISTA, te uz zabavu, vršnjačko druženje, glazbu, razne igre i natjecanje uzivamo u prelijepom subotnjem danu.....
Najboljima slijede medalje, pehari i prigodne nagrade!