Vratimo djecu na igrališta III

Početkom školske godine Udruga Sigurnost u prometu, treći puta ove godine, u okviru akcije "Vratimo djecu na igrališta" organizira natjecanje osnovnoškolaca, učenika I.,II. i III. razreda,  u poznavanju prometnih propisa i pravila ponašanja te vještine upravljanja biciklom.

 

Svrha i cilj ove odgojno-preventivne aktivnosti edukacija je djece kako odgovorno i sigurno sudjelovati biciklom u cestovnom prometu. Također na ovaj način želimo vratiti djecu u njihovo prirodno okruženje na dječja igrališta kao bi se međusobno bolje upoznali i družili.  

Ovaj događaj po prvi puta organiziramo na igralištu " NUNCIJATA"  09. rujna 2017. sa početkom u 19,30 sati.

 

Najboljim sudionicima nagrade, medalje i pehare uručiti će najbolji vratar svijeta, svjetski prvak i član hrvatske vaterpolo reprezentacije MARKO BIJAČ i proslavljeni paraolimpijac, osvajač brojnih odličja u plivanju MIHOVIL ŠPANJA !

 

Također pozivamo i ostalu djecu i građane da nam se pridruže te dođu na vršnjačko druženje, uz puno dobre glazbe, dječjeg smijeha i igre.

 

Djeca se mogu prijaviti putem inboxa FB stranice Udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik te na e-mail našeg istaknutog člana Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

 

Prijaviti se mogu i djeca koja ne posjeduju bicikl te će se za njih organizirati posudba bicikla.

 

Veselimo se Vašem dolasku uz krilaticu SVE ZA NAŠU DJECU!