Dodjela godišnjih Priznanja Udruge Sigurnost u prometu

Dodjela godišnjih Priznanja Udruge Sigurnost u prometu

Temeljem odgovarajuće odluke Upravnog odbora Udruge Sigurnost u prometu, sukladno članku 2.,4. i 6. Pravilnika o dodjeljivanju Priznanja "Boris Šprem" Udruge Sigurnost u prometu, 21. prosinca 2017. godine svečano su dodijeljena Priznanja za 2017. godinu

institucijama, pravnim i fizičkim osobama koje su tijekom godine, ali i prethodnih godina, svojim radom i djelovanjem doprinijeli poboljšanju sigurnosti cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj te pružili svekoliku potporu preventivno – sigurnosnim aktivnostima i djelovanju Udruge Sigurnost u prometu.

Ovogodišnji dobitnici Priznanja su:

SINDIKAT STROJOVOĐA HRVATSKE

Za uspješnu suradnju i višegodišnju potporu djelovanju i ostvarivanju ciljeva te provođenju preventivno – sigurnosnih aktivnosti Udruge za poboljšanje stanja sigurnosti cestovnog prometa.

 

AUTOŠKOLA "MEGASTART" i

gospođa Renata Bašić, instruktor/predavač

Za ostvarenu suradnju i višegodišnju aktivnu potporu uspješnoj realizaciji preventivno – edukativnog projekta Udruge "ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+"

 

Gospodin Vanja Margetić, novinar – izvjestitelj NOVA TV

Za kontinuirano medijsko praćenje i afirmaciju rada i djelovanja Udruge na poboljšanju stanja sigurnosti cestovnog prometa u RH i ostvarivanju ciljeva Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa 2011 – 2020. RH

 

Gospodin Ivan Pavličević, načelnik Policijske uprave Dubrovačko – neretvanske županije

Za sustavni rad na povećanju sigurnosti cestovnog prometa te ostvarene rezultate u smanjenju broja prometnih nesreća, poglavito sa najtežim posljedicama, na području Dubrovačko – neretvanske županije

Za iskazanu potporu radu Udruge na provođenju preventivnih aktivnosti za poboljšanje stanja sigurnosti cestovnog prometa.

 

Gospođa Ivona Butjer, novinar - internetski portal "Dubrovački dnevnik" – RTL

Za kontinuirano praćenje preventivno – sigurnosnog rada i promicanje inicijativa i aktivnosti Udruge za smanjenje broja prometnih nesreća, posebno onih sa fatalnim posljedicama.

Aktivno praćenje problema građana Dubrovnika u području sigurnosti cestovnog prometa te potpore i afirmacije projekata infrastrukturnih poboljšanja pokrenutih od strane Udruge.

 

GDL