Skupovi

STRUČNO EDUKATIVNI SKUP "Alternativna plinovita goriva u prometu

U petak 13. srpnaj 2018. godine u organizaciji Zajednice za UNP HGK i  Županijeke komore Krapina u Krapini je održan stručni skup na temu Alternativna plinovita goriva u prometu".
 
Sudionicima skupa uvodno su se obratili dogradonačelnik grada Krapine gospodin Branko Varjačić i Predsjednik Županijske komore Krapina gospodin Josip Grilec
 
Uvodna izlaganja održali su  predstavni CVH (Igor Marjanović), predstavnik tvrtke JUBEJA d.o.o (Tomaž Pavičić), Zajednice za UNP HGK (Josip Kelemen) i Davor Matić predstavnik IGU (Međunarodna plinska Unija za CNG) .
 
Tijekom skupa i stručne rasprave, u kojoj je aktivno sudjelovao i predstavnik Udruge Sigurnost u prometu (Georg-Davor Lisicin) ukazano je na prednosti i potrebu korištenja alternativnih plinovitih goriva za cestovna motorna vozila, uz naglasak na njihove cjenovne, ekološke i energetske prednosti.
 

STRUČNO EDUKATIVNI SKUP - Nova Gradiška

U srijedu 11. srpnja 2018. godine, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore - Zajednica za UNP i Grada Nova Gradiška održana je stručna rasprava na temu "Alternativna goriva i kulturna baština" & "Kvaliteta zraka i alternativna goriva u prometu".

Opširnije: STRUČNO EDUKATIVNI SKUP - Nova Gradiška

 

DUBROVNIK – Javna rasprava

U utorak 03. srpnja 2018. godine, u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu, održana je javna rasprava na temu cjelovitog prometnog rješenja na području grada Dubrovnika, s naglaskom na poboljšanja oko stare gradske jezgre.

Naš član i predstavnik Udruge na području Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika gospodin Denis Pavela prezentirao je prijedlog prometnog rješenja, odnosno postojeće regulacije prometa u promatranom području, kojim se predlažu određene promjene horizontalne prometne signalizacije  sa ciljem smanjenja gužvi i zastoja te bolje protočnosti prometa.

Opširnije: DUBROVNIK – Javna rasprava

 

DUBROVNIK - NASILJE I OVISNOST MEĐU MLADIMA

 
Dana 18. travnja 2018. u prostorima Sveučilišta u Dubrovniku, u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu, održana je javna tribina na temu " NASILJE I OVISNOST MEĐU MLADIMA".
 

Opširnije: DUBROVNIK - NASILJE I OVISNOST MEĐU MLADIMA

 

ODRŽANA 1. REDOVNA SUPŠTINA - IZABRAN NOVI PREDSJEDNIK

U četvrtak 15. ožujka 2018. godine održana je sjednica Skupštine Udruge Sigurnost u prometu na kojoj su usvojeni:
 
> Izvještaj o radu za 2017. godinu
> Financijki Izvještaj za 2017. godinu
> Program rada za 2018. godinu 
> Financijski plan za 2018. godinu
 
koje je prethodno razmotrio i prihvatio Upravni odbor Udruge na svojoj 03. sjednici održanoj 15. veljače 2018. godine te ih uputio Skupštini na usvajanje.
 
Skupština je prihvatila ostavku predsjenika Udruge Antuna Presečkog te je jednoglasno za predsjednika Udruge Sigurnost u prometu izbrala dr.sc. Petra Rakamarića jednog od osnivača Udruge i dugogodišnjeg člana Upravnog i Nadzornog odbora.
 
GDL
 

Stranica 1 od 10

«Početak«12345678910»Kraj»