Skupovi

ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE UDRUGE SIGURNOST U PROMETU

Udruga Sigurnost u prometu (SUP), u suradnji s MUP-om (Služba za sigurnost cestovnog prometa) i Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu jučer je organizirala konferenciju za novinare u prostorijama spomenutog fakulteta.

Opširnije: ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE UDRUGE SIGURNOST U PROMETU

 

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU

Konferencije za medije u organizaciji Udurge Sigurnost u prometu u petak 24.ožujka 2017. na Fakultetu prometnih znanost u Zagrebu sa početkom u 12,00 sati.

Opširnije: OBAVIJEST O ODRŽAVANJU

 

Održana 4. REDOVNA SKUPŠTINA UDRUGE SIGURNOST U PROMETU

Dana 16. ožujka 2017. godine održana je 4. redovna Skupština Udruge Sigurnost u prometu na kojoj  su razmotreni:

Opširnije: Održana 4. REDOVNA SKUPŠTINA UDRUGE SIGURNOST U PROMETU

 

OKRUGLI STOL – AKTUALNO STANJE SIGURNOSTI CESTOVNOG PROMETA

Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebučetvrtak 16. veljače 2017. održala je okrugli stol na temu aktualnog stanja sigurnosti cestovnog prometu u RH i EU.

 

Opširnije: OKRUGLI STOL – AKTUALNO STANJE SIGURNOSTI CESTOVNOG PROMETA

 

Dodjela Priznanja "Boris Šprem"

Temeljem odgovarajuće odluke Upravnog odbora Udruge Sigurnost u prometu, sukladno članku 2. i 4. Pravilnika o dodjeljivanju Priznanja "Boris Šprem" Udruge Sigurnost u prometu, 15. prosinca 2016. godine svečano su dodijeljena Priznanja za 2016. godinu institucijama, pravnim i fizičkim osobama koje su tijekom godine, ali i prethodnih godina, svojim radom i djelovanjem doprinijeli poboljšanju sigurnosti cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj te pružili svekoliku potporu preventivnosigurnosnim aktivnostima i djelovanju Udruge Sigurnost u prometu.

 

Opširnije: Dodjela Priznanja "Boris Šprem"

 

Stranica 4 od 10

«Početak«12345678910»Kraj»