Skupovi

OKRUGLI STOL – AKTUALNO STANJE SIGURNOSTI CESTOVNOG PROMETA

Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebučetvrtak 16. veljače 2017. održala je okrugli stol na temu aktualnog stanja sigurnosti cestovnog prometu u RH i EU.

 

Opširnije: OKRUGLI STOL – AKTUALNO STANJE SIGURNOSTI CESTOVNOG PROMETA

 

Dodjela Priznanja "Boris Šprem"

Temeljem odgovarajuće odluke Upravnog odbora Udruge Sigurnost u prometu, sukladno članku 2. i 4. Pravilnika o dodjeljivanju Priznanja "Boris Šprem" Udruge Sigurnost u prometu, 15. prosinca 2016. godine svečano su dodijeljena Priznanja za 2016. godinu institucijama, pravnim i fizičkim osobama koje su tijekom godine, ali i prethodnih godina, svojim radom i djelovanjem doprinijeli poboljšanju sigurnosti cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj te pružili svekoliku potporu preventivnosigurnosnim aktivnostima i djelovanju Udruge Sigurnost u prometu.

 

Opširnije: Dodjela Priznanja "Boris Šprem"

 

OKRUGLI STOL – ALKOHOL U PROMETU

U mjesecu borbe protiv ovisnosti i u sklopu kampanje RAZMISLIkad piješ ne vozi Zagrebačke pivovare u ponedjeljak 05. prosinaca 2016. godine u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu održan je okrugli stol i proveden kvalitetna rasprava o problematici konzumacije alkohola od strane sudionika u prometu, prije svega mladih vozača cestovnih motornih vozila.

Opširnije: OKRUGLI STOL – ALKOHOL U PROMETU

 

SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CETOVNOM PROMETU - 20. studeni 2016.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana sjećanja na žrtve u cestovnom prometu Udruga Sigurnost u prometu održala je danas na Fakultetu prometnih znanosti konferenciju za medije gdje je prezentirala svrhu i razloge obilježavanja Dana sjećanja i Program obilježavanja koji će se realizirati u nedjelju 20. studenog 2016. godine pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH, gospođe Kolinde Grabar Kitarović.

Opširnije: SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CETOVNOM PROMETU - 20. studeni 2016.

 

Sigurnost biciklista & integracija biciklističkog prometa u gradski promet

Zabrinjavajući podaci o 15 poginulih biciklista 2015. godine više nego tijekom 2014. samo je jedan od razloga zbog kojeg je Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Fakultetom prometnih znanosti i partnerima 21. travnja 2016. organizirala okrugli stol u čijem radu su sudjelovali brojni stručnjaci razmotrivši aktualno stanje sigurnosti biciklista i kvalitetnim načinima integracije biciklističkog prometa u gradski promet.

Opširnije: Sigurnost biciklista & integracija biciklističkog prometa u gradski promet

 

Stranica 4 od 10

«Početak«12345678910»Kraj»