Akcije

KAMPANJA – "NISI SAM, IMA NAS JOŠ" - POČINJE

Na inicijativu Udruge Sigurnost u prometu, 25. svibnja 2018. godine u Dubrovniku je predstavljena kampanja proti vršnjačkog nasilja pod geslom "NISI SAM, IMA NAS JOŠ" koja će se provoditi tijekom godine u svrhu prevencije nasilja među mladima.

Opširnije: KAMPANJA – "NISI SAM, IMA NAS JOŠ" - POČINJE

 

SIGURNOST DJECE PJEŠAKA U ZONAMA OSNOVNIH ŠKOLA

 
U utorak 22. svibnja 2018. godine Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu prezentirao je rezultate istraživanja stanja sigurnosti djece pješaka u zonama osnovnih škola u Zagrebu, koje je provedeno u razdoblju od 1. travnja 2017. - 1. travnja 2018. godine.

Opširnije: SIGURNOST DJECE PJEŠAKA U ZONAMA OSNOVNIH ŠKOLA

 

KAMPANJA - "NISI SAM, IMA NAS JOŠ"

Potaknuti velikim interesom i uspjehom javne tribine pod nazivom "NISI SAM, IMA NAS JOŠ", koja je u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu održana 18. travnja 2018. godine u Dubrovniku, okupivši 450 posjetitelja, nastavljamo sa kampanjom.

Opširnije: KAMPANJA - "NISI SAM, IMA NAS JOŠ"

 

U Dubrovniku održana akcija "VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA"

 
Nakon što smo održali zadnje već tradicionalno natjecanje "Vratimo djecu na igrališta" u Župi dubrovačkoj, dana 28. travnja smo nastavili dalje te isto održali u mjestu Mokošica s početkom u 10.00 sati. 

Opširnije: U Dubrovniku održana akcija "VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA"

 

"VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA" u Župi Dubrovačkoj

U organizaciji Udruge Sigurnost u prometu 20. siječnja 2018. godine u mjestu Župa Dubrovačka održano je tradicionalno natjecanje u vožnji biciklom i poznavanju prometnih propisa "VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA" kojem je prisustvovalo više od 140 djece sa područja Dubrovačko-neretvanske županije.Pobjednica je Lara Margetić učenica 3. razreda OŠ "ORAŠAC", drugo mjesto je osvojio Maroje Bokun učenik 2. razreda OŠ "Ivan Gundulić", a treći je bio Roko Botica učenik trećeg razreda OŠ "Župa Dubrovačka".
 
Pobjednicima natjecanja uručeni su pehari i medalje, dok su za svu djecu osigurani topli napitci i hrana od strane općine Župa Dubrovačka.
 
Ova značajna preventivno-sigurnosna akcija, odnosno natjecanje, osnovoškolaca kvalitetno je popračeno od strane elektronskih medija (HRT, Dubrovačke televizije kao i večine pisanih medija i internetskih portala s područja DNŽ.
 
 
 
 

Stranica 1 od 16

«Početak«12345678910»Kraj»