Akcije

Edukacija mopedista i motociklista

EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA

U subotu 03. lipnja 2017. godine Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Hrvatskim crvenim križem i potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH održala je u prostorima ORYX Centra sigurne vožnje u Mičevcu još jednu edukaciju mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Zbog sve većeg stradavanja biciklista pokrenuta je besplatna Škola bicikliranja 18+

 
"Škola bicikliranja 18+" – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu
 
Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, udruga Sigurnost u prometu ovu će srijedu, 10. svibnja, u Zagrebu održati besplatnu edukaciju i trening sigurne vožnje za sve odrasle bicikliste. Početak je zakazan u 16.00 sati i trajat će sve do 20.00 sati, a točna lokacija je Boćarski dom (trofejna dvorana) i poligon autoškole ''Megastart'' na Prisavlju.

Opširnije: Zbog sve većeg stradavanja biciklista pokrenuta je besplatna Škola bicikliranja 18+

 

Edukacija mopedista i motociklista

 

U subotu 29. travnja 2017. u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu  u prostorima Sveučilišta u Dubrovniku provedena je edukacija mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu koja ima za cilj smanjenje opsega i posljedica stradavanja ove rizične skupine sudionika u prometu.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Prijavite se na Školu bicikliranja 18+ u Zagrebu

Edukacija odraslih biciklista održat će se kod Boćarskog doma u Zagrebu, 26.04 i 10.05.2017 u 16 sati.

Opširnije: Prijavite se na Školu bicikliranja 18+ u Zagrebu

 

"ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+" U OSIJEKU

U organizaciji Udruge Sigurnost u prometu 14. travnja 2017. godine po prvi puta je u Osijeku održana edukacija odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu pod nazivom "ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+".
 

Stranica 3 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»