Akcije

''Škola bicikliranja 18+'' – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, u organizaciji udruge Sigurnost u prometu će se u Zagrebu ovu srijedu, 20. rujna, u prostorijama Boćarskog doma (Prisavlje 2, trofejna dvorana) i na poligonu AŠ "Megastart" održati besplatna edukacija i trening sigurne vožnje za sve zainteresirane bicikliste. Početak je zakazan za 16.30 sati. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili slanjem SMS poruke tajniku udruge Georgu Davoru Lisicinu na broj 099/ 805 4040.

Opširnije: ''Škola bicikliranja 18+'' – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu

 

Vratimo djecu na igrališta III

Početkom školske godine Udruga Sigurnost u prometu, treći puta ove godine, u okviru akcije "Vratimo djecu na igrališta" organizira natjecanje osnovnoškolaca, učenika I.,II. i III. razreda,  u poznavanju prometnih propisa i pravila ponašanja te vještine upravljanja biciklom.

Opširnije: Vratimo djecu na igrališta III

 

Edukacija mopedista i motociklista

EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA

U subotu 03. lipnja 2017. godine Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Hrvatskim crvenim križem i potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH održala je u prostorima ORYX Centra sigurne vožnje u Mičevcu još jednu edukaciju mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Zbog sve većeg stradavanja biciklista pokrenuta je besplatna Škola bicikliranja 18+

 
"Škola bicikliranja 18+" – besplatna edukacija za sigurnu vožnju u gradu
 
Potaknuta crnom statistikom stradavanja biciklista u Hrvatskoj i Europskoj uniji, udruga Sigurnost u prometu ovu će srijedu, 10. svibnja, u Zagrebu održati besplatnu edukaciju i trening sigurne vožnje za sve odrasle bicikliste. Početak je zakazan u 16.00 sati i trajat će sve do 20.00 sati, a točna lokacija je Boćarski dom (trofejna dvorana) i poligon autoškole ''Megastart'' na Prisavlju.

Opširnije: Zbog sve većeg stradavanja biciklista pokrenuta je besplatna Škola bicikliranja 18+

 

Edukacija mopedista i motociklista

 

U subotu 29. travnja 2017. u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu  u prostorima Sveučilišta u Dubrovniku provedena je edukacija mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu koja ima za cilj smanjenje opsega i posljedica stradavanja ove rizične skupine sudionika u prometu.

Opširnije: Edukacija mopedista i motociklista

 

Stranica 3 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»