Akcije

Europska noć bez nesreća – European Night Without Accident

U noći od subote 15. listopada na nedjelju 16. listopada 2016. godine u pet hrvatskih gradova (Zagreb, Varaždin, Osijek, Rijeka i Zadar) te deset noćnih klubova ("Žabac", "San Antonio", "The old city pub", "Sermage", "Merlon", "St. Patrick's pub", "Phanas pub", "Bačva pub", "Svagor" i "Yachting club"), u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu i partnera (Fakultet prometnih znanosti, Zagrebačka pivovara), petu godinu zaredom uspješno je provedena međunarodna akcija "Europska noć bez nesreća" (European Night Without Accident).

Opširnije: Europska noć bez nesreća – European Night Without Accident

 

European Night Without Accident / EUROPSKA NOĆ BEZ NESREĆA (15.10.2016.)

U subotu, 15.10.2016. Responsible Young Driver (odgovorni mladi vozači) biti će prisutni u noćnim klubovima

 

Opširnije: European Night Without Accident / EUROPSKA NOĆ BEZ NESREĆA (15.10.2016.)

 

ZA NAŠU DJECU

Dana 1.listopada 2016. godine u vremenu od 9 do 12 sati, na igralistu OS Marin Drzic u Dubrovniku, Udruga Sigurnost u prometu zajedno sa gradom Dubrovnikom i razvojnom agencijom DURA, organizirala je i provela natjecanje djece I i II. razreda svih skola sa podrucja Grada i Zupanije, u voznji bicikla pod nazivom ZA NASU DJECU.

Opširnije: ZA NAŠU DJECU

 

JOŠ JEDNO POSTIGNUĆE UDRUGE SIGURNOST U PROMETU U DUBROVNIKU

Premijera filma LAŽ ili ZATVOR, u produkciji i vlasništvu HRT-a, održana je u rujnu u Dubrovniku. Organizirala ju je Udruga Sigurnost u prometu u suradnju sa kinematografima Dubrovnika i HRT-a, koji su ustupili film na korištenje Udruzi Sigurnost u prometu.

Opširnije: JOŠ JEDNO POSTIGNUĆE UDRUGE SIGURNOST U PROMETU U DUBROVNIKU

 

IN MEMORIAM – BORIS ŠPREM

Na četvrtu obljetnicu smrti gospodina Borisa Šprema predstavnici Udruge Sigurnost u prometu položili su u petak 30. rujna 2016. godine u znak sjećanja vijenac i zapalili svijeće na grobu prerano preminulog prvog predsjednika i jednog od osnivača udruge.

Opširnije: IN MEMORIAM – BORIS ŠPREM

 

Stranica 6 od 16

«Početak«12345678910»Kraj»