Akcije

ZA NAŠU DJECU

Dana 1.listopada 2016. godine u vremenu od 9 do 12 sati, na igralistu OS Marin Drzic u Dubrovniku, Udruga Sigurnost u prometu zajedno sa gradom Dubrovnikom i razvojnom agencijom DURA, organizirala je i provela natjecanje djece I i II. razreda svih skola sa podrucja Grada i Zupanije, u voznji bicikla pod nazivom ZA NASU DJECU.

Opširnije: ZA NAŠU DJECU

 

JOŠ JEDNO POSTIGNUĆE UDRUGE SIGURNOST U PROMETU U DUBROVNIKU

Premijera filma LAŽ ili ZATVOR, u produkciji i vlasništvu HRT-a, održana je u rujnu u Dubrovniku. Organizirala ju je Udruga Sigurnost u prometu u suradnju sa kinematografima Dubrovnika i HRT-a, koji su ustupili film na korištenje Udruzi Sigurnost u prometu.

Opširnije: JOŠ JEDNO POSTIGNUĆE UDRUGE SIGURNOST U PROMETU U DUBROVNIKU

 

IN MEMORIAM – BORIS ŠPREM

Na četvrtu obljetnicu smrti gospodina Borisa Šprema predstavnici Udruge Sigurnost u prometu položili su u petak 30. rujna 2016. godine u znak sjećanja vijenac i zapalili svijeće na grobu prerano preminulog prvog predsjednika i jednog od osnivača udruge.

Opširnije: IN MEMORIAM – BORIS ŠPREM

 

Europski tjedan mobilnosti – edukacija biciklista

Odaberite mobilnost koja pokreće gospodarstvo

Opširnije: Europski tjedan mobilnosti – edukacija biciklista

 

Besplatna edukacija odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu - EDUKACIJA BICIKLISTA ŠKOLA 18+ utorak 20,09.2016., Zadar, srijeda 21.09. 2016. Zagreb

Udruga Sigurnost u prometu u suradnji s NEXTBIKE - Sustav javnih bicikala d.o.o i Fakultetom prometnih znanosti u razdoblju od 16. do 22. rujna 2016. godine organizira besplatnu edukaciju odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u gradskom prometu kako bi smanjili opseg i posljedice njihovog stradavanja. Ova aktivnost se planirano održava tijekom Europskog tjedna mobilnosti, kada će se obilježiti i Europski dan bez smrti na cestama (EDWARD-Europan Day Without A Road Death) konkretno 20.09.2016. provođenjem radionice za bicikliste u Zadru, te  21.09.2016. radionicom u Zagrebu.

Opširnije: Besplatna edukacija odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu - EDUKACIJA BICIKLISTA ŠKOLA 18+ utorak 20,09.2016., Zadar, srijeda 21.09. 2016. Zagreb

 

Stranica 6 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»