Akcije

BESPLATNA EDUKACIJA ODRASLIH BICIKLISTA ZA SIGURNO SUDJELOVANJE U PROMETU - ŠKOLA 18+, 11. i 12.05.2016.

FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI, Znanstveno učilišni Kampus Borongaj, Zagreb

Opširnije: BESPLATNA EDUKACIJA ODRASLIH BICIKLISTA ZA SIGURNO SUDJELOVANJE U PROMETU - ŠKOLA 18+, 11. i 12.05.2016.

 

Edukativna radionica za motocikliste - sutra 30.04.

Udruga Sigurnost u prometu tradicionalno,pa tako i ove godine, na početku motociklističke sezone organizira za motocikliste i mopediste besplatnu edukativno –preventivnu radionicu. Prva će se održati sutra 30.04. od 9:00 u ORYX Centru sigurne vožnje na Mičevcu (Zagreb).

Opširnije: Edukativna radionica za motocikliste - sutra 30.04.

 

Predstavljanje u Dubrovniku

Početkom mjeseca travnja zahvaljujući inicijativi dubrovačkih članova Udruge Sigurnost u prometu u hotelu "More" u Dubrovniku organizirano je predstavljanje ciljeva, sadržaja rada i načina djelovanja Udruge predstavnicima lokalne zajednice, ( Dom zdravlja Dubrovnik, udruga Multipla skleroze DNŽ, DUZS)  zainteresirane stručne javnosti (autoškole Rally i Konavle, motoudruge) i medija ( Dubrovačka televizija, Dubrovački dnevnik, Dubrovački vjesnik, Dubrovački list, županijski portali)  sa područja Dubrovačkoneretvanske Županije i Grada Dubrovnika.

Opširnije: Predstavljanje u Dubrovniku

 

OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU – WORLD DAY OF REMEMBRANCE FOR ROAD TRAFFIC VICTIMS

Udruga Sigurnost u prometu obilježila je danas 15. studenog 2015. godine Svjetski dan sjećanja na žrtve u cestovnom prometu polaganjem vijenca i simboličnim paljenjem 308 svijeća za poginule osobe u cestovnom prometu 2014. godine na zagrebačkom groblju "Mirogoj", kod velikog križa.

Opširnije: OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU – WORLD DAY OF REMEMBRANCE FOR ROAD TRAFFIC VICTIMS

 

"SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU 2015" – 15. studeni 2015. godine

 
Kao i prethodnih godina, još milijun ljudi je ove godine poginulo na svjetskim cestama, koji će biti zapamćeni od strane njihovih obitelji i prijatelja na ovogodišnjem Svjetskom danu sjećanja na žrtve u cestovnom prometu , zajedno s više milijuna ozlijeđenih u prometnih nesrećama.

Opširnije: "SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU 2015" – 15. studeni 2015. godine

 

Stranica 8 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»