Akcije

OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU – WORLD DAY OF REMEMBRANCE FOR ROAD TRAFFIC VICTIMS

Udruga Sigurnost u prometu obilježila je danas 15. studenog 2015. godine Svjetski dan sjećanja na žrtve u cestovnom prometu polaganjem vijenca i simboličnim paljenjem 308 svijeća za poginule osobe u cestovnom prometu 2014. godine na zagrebačkom groblju "Mirogoj", kod velikog križa.

Opširnije: OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU – WORLD DAY OF REMEMBRANCE FOR ROAD TRAFFIC VICTIMS

 

"SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU 2015" – 15. studeni 2015. godine

 
Kao i prethodnih godina, još milijun ljudi je ove godine poginulo na svjetskim cestama, koji će biti zapamćeni od strane njihovih obitelji i prijatelja na ovogodišnjem Svjetskom danu sjećanja na žrtve u cestovnom prometu , zajedno s više milijuna ozlijeđenih u prometnih nesrećama.

Opširnije: "SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU 2015" – 15. studeni 2015. godine

 

EUROPSKA NOĆ BEZ NESREĆA – EUROPEAN NIGHT WITHOUT ACCIDENT

Uspješan hrvatski prilog akciji "Europska noć bez nesreća 2015."

Opširnije: EUROPSKA NOĆ BEZ NESREĆA – EUROPEAN NIGHT WITHOUT ACCIDENT

 

USPJEŠNO ODRŽANA "ŠKOLA ZA BICIKLISTE 18+"

Polazeći od činjenice da su biciklisti u Hrvatskoj, ali i u Europskoj uniji, vrlo ranjiva i visokorizična skupina sudionika u prometu Udruga Sigurnost u prometu zajedno  sa partnerima udrugom "Moj bicikl", Autoklubom "Siget", Crvenim Križem Grada Zagreba, NEXTBIKE – sustav javnih bicikala i Zagrebačkom pivovarom, a u suradnji sa Gradom Zagrebom, povodom održavanja Europskog tjedna mobilnosti 14. i 15. rujna uspješno je realizirala projekt edukacije odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu pod nazivom "ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+".

Opširnije: USPJEŠNO ODRŽANA "ŠKOLA ZA BICIKLISTE 18+"

 

Škola bicikliranja 18+ za sigurnu vožnju u gradu

Počinje besplatna škola za sve odrasle bicikliste u Zagrebu 14. i 15. rujna u prostorijama Autokluba Siget – Škola bicikliranja 18+ potaknuta crnom statistikom biciklista u Europskoj uniji i Hrvatskoj

Opširnije: Škola bicikliranja 18+ za sigurnu vožnju u gradu

 

Stranica 9 od 16

«Početak«12345678910»Kraj»