Akcije

ODRŽANA PRVA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

U subotu 25. travnja 2015. godine u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcu, u sklopu edukativne preventivno-sigurnosne akcije Udruge Sigurnost u prometu, održana je prva ovogodišnja radionica za motocikliste i mopediste.

Opširnije: ODRŽANA PRVA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

Najava – EDUKATIVNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE – Najava

Udruga Sigurnost u prometu tradicionalno, pa tako i ove godine, na početku motociklističke sezone organizira za motocikliste i mopediste besplatnu edukativnopreventivnu radionicu.

Opširnije: Najava – EDUKATIVNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE – Najava

 

VIJENAC I SVIJEĆE ZA STRADALE U CESTOVNOM PROMETU

Na Svjetski dan sjećanja na sve poginule u cestovnom prometu, jučer u nedjelju 16.11.2014. u 12,00 sati, članovi Udruge obitelji stradalih u prometu i Udruge Sigurnost u prometu, zapalili su svijeće ispod Velikoga križa na zagrebačkom groblju Mirogoju.


 

Opširnije: VIJENAC I SVIJEĆE ZA STRADALE U CESTOVNOM PROMETU

 

POZIV NA BICIKLIJADU POVODOM SVJETSKOG DANA STUDENATA

Povodom obilježavanja Svjetskog dana studenata, poslovnica za sport Studentskog centra u Zagrebu u partnerstvu sa Sustavom javnih bicikala „Nextbike“te pod medijskim pokroviteljstvom studentskog portala eSava, organizira: „STUDOMNEXTBIKE BICIKLIJADU 2014“. Program počinje u Studentskom domu Stjepan Radić 10:00 sati, a start biciklijade je u studentskom domu Stjepan Radić u subotu, 15.11. u 12:00 sati!

Opširnije: POZIV NA BICIKLIJADU POVODOM SVJETSKOG DANA STUDENATA

 

OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Udruge Sigurnost u prometu i Obitelji osoba stradalih u prometu, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof.dr. Ivo Josipovića, organiziraju ove 2014. godine prigodno obilježavanje svjetskog Dana sjećanja na žrtve prometnih nesreća u Republici Hrvatskoj, koji se sukladno rezoluciji Ujedinjenih naroda broj 60/05 obilježava svake godine, treću nedjelju u mjesecu studenom (16. studenog 2014.) diljem svijeta.   

Opširnije: OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA U REPUBLICI HRVATSKOJ

 

Stranica 10 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»