Akcije

ODRŽANA DRUGA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

U nedjelju 17. svibnja 2015. godine u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcu, u sklopu edukativne preventivno-sigurnosne akcije Udruge Sigurnost u prometu, održana je i druga ovogodišnja radionica za motocikliste i mopediste.

Opširnije: ODRŽANA DRUGA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

OBAVIJEST „ Odgađa se održavanje preventivno-sigurnosne edukativne radionice za bicikliste !“

 
Radi nedovoljnog broja prijava BESPLATNA edukacija odraslih biciklista odgađa se za mjesec lipanj (od 09. do 12. 06. 2015.).
 
Prijave se primaju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  
 

EUROPEAN CYCLING CHALLENGE 2015.

Udruga Sigurnost u prometu partner je Gradu Zagrebu u realizaciji europskog programa European Cycling Challenge. Kao partner Grada Zagreba Udruga Sigurnost u prometu organizirati će i održati edukaciju odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u gradskom prometu (ŠKOLA 18+) koja će se provoditi u mjesecu svibnju 2015. godine.

Opširnije: EUROPEAN CYCLING CHALLENGE 2015.

 

ODRŽANA PRVA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

U subotu 25. travnja 2015. godine u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcu, u sklopu edukativne preventivno-sigurnosne akcije Udruge Sigurnost u prometu, održana je prva ovogodišnja radionica za motocikliste i mopediste.

Opširnije: ODRŽANA PRVA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

Najava – EDUKATIVNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE – Najava

Udruga Sigurnost u prometu tradicionalno, pa tako i ove godine, na početku motociklističke sezone organizira za motocikliste i mopediste besplatnu edukativnopreventivnu radionicu.

Opširnije: Najava – EDUKATIVNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE – Najava

 

Stranica 10 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»