Aktivnosti

Dodjela Priznanja "Boris Šprem"

Temeljem odgovarajuće odluke Upravnog odbora Udruge Sigurnost u prometu, sukladno članku 2. i 4. Pravilnika o dodjeljivanju Priznanja "Boris Šprem" Udruge Sigurnost u prometu, 15. prosinca 2016. godine svečano su dodijeljena Priznanja za 2016. godinu institucijama, pravnim i fizičkim osobama koje su tijekom godine, ali i prethodnih godina, svojim radom i djelovanjem doprinijeli poboljšanju sigurnosti cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj te pružili svekoliku potporu preventivnosigurnosnim aktivnostima i djelovanju Udruge Sigurnost u prometu.

 

Opširnije: Dodjela Priznanja "Boris Šprem"

 

OKRUGLI STOL – ALKOHOL U PROMETU

U mjesecu borbe protiv ovisnosti i u sklopu kampanje RAZMISLIkad piješ ne vozi Zagrebačke pivovare u ponedjeljak 05. prosinaca 2016. godine u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu održan je okrugli stol i proveden kvalitetna rasprava o problematici konzumacije alkohola od strane sudionika u prometu, prije svega mladih vozača cestovnih motornih vozila.

Opširnije: OKRUGLI STOL – ALKOHOL U PROMETU

 

OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU

Udruga Sigurnost u prometu i ove je godine, pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar Kitarović, treće nedjelje u mjesecu studenom ( 20. 11.2016.) obilježila Svjetski dan sjećanja na žrtve u cestovnom prometu u Zagrebu, Mariji Bistrici i Dubrovniku.

Opširnije: OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CESTOVNOM PROMETU

 

SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CETOVNOM PROMETU - 20. studeni 2016.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana sjećanja na žrtve u cestovnom prometu Udruga Sigurnost u prometu održala je danas na Fakultetu prometnih znanosti konferenciju za medije gdje je prezentirala svrhu i razloge obilježavanja Dana sjećanja i Program obilježavanja koji će se realizirati u nedjelju 20. studenog 2016. godine pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH, gospođe Kolinde Grabar Kitarović.

Opširnije: SVJETSKI DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE U CETOVNOM PROMETU - 20. studeni 2016.

 

NAJAVE

Udruga Sigurnost u prometu povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Republici Hrvatskoj od 15. studenog do 15. prosinca te obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad djecom, u Dubrovniku organizira dva značajna događanja.

Opširnije: NAJAVE

 

Stranica 6 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»