Aktivnosti

Predstavljanje u Dubrovniku

Početkom mjeseca travnja zahvaljujući inicijativi dubrovačkih članova Udruge Sigurnost u prometu u hotelu "More" u Dubrovniku organizirano je predstavljanje ciljeva, sadržaja rada i načina djelovanja Udruge predstavnicima lokalne zajednice, ( Dom zdravlja Dubrovnik, udruga Multipla skleroze DNŽ, DUZS)  zainteresirane stručne javnosti (autoškole Rally i Konavle, motoudruge) i medija ( Dubrovačka televizija, Dubrovački dnevnik, Dubrovački vjesnik, Dubrovački list, županijski portali)  sa područja Dubrovačkoneretvanske Županije i Grada Dubrovnika.

Opširnije: Predstavljanje u Dubrovniku

 

Održan stručni skup Udruge Sigurnost u prometu na temu Stanje sigurnosti cestovnog prometa u RH i EU

„Udruga Sigurnost u prometu jučer je organizirala okrugli stol te provela stručnu raspravu na temu „Stanje sigurnosti cestovnog prometa u RH i EU“. Povod organiziranja okruglog stola je znatno pogoršanje stanja sigurnosti cestovnog prometa u RH 2015. godine tijekom koje je u prometnim nesrećama poginulo 348 osoba, što je 40 osoba (13,4%) više nego 2014. godine, a 28 osoba više od očekivanog prema Nacionalnom programu sigurnosti cestovnog prometa RH 2011. – 2020 te dovodi u pitanje ostvarivanje konačnog programskog cilja od 213 poginulih osoba.

Opširnije: Održan stručni skup Udruge Sigurnost u prometu na temu Stanje sigurnosti cestovnog prometa u RH i EU

 

Dodjela priznanja "Boris Šprem

Udruga Sigurnost u prometu i ove godine tradicionalno je dodijelila Priznanja "Boris Šprem" za 2015. godinu institucijama, pravnim i fizičkim osobama za koje je Upravni odbor utvrdio  da su tijekom godine, ali i u prethodnom razdoblju, doprinijeli poboljšanju stanja sigurnosti cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj.

Opširnije: Dodjela priznanja "Boris Šprem

 

Održan stručni skup "Sigurnost u prometu - Alkohol u prometu"

Svaku osmu prometnu nesreću skrivi alkoholizirani vozač

Opširnije: Održan stručni skup "Sigurnost u prometu - Alkohol u prometu"

 

MEĐUNARODNA LPG KONFERENCIJA

2. - 4. prosinac 2015. - Novi Sad

Opširnije: MEĐUNARODNA LPG KONFERENCIJA

 

Stranica 6 od 13

«Početak«12345678910»Kraj»