Aktivnosti

USPJEŠNO ODRŽAN OKRUGLI STOL NA TEMU 'PROMET U MIROVANJU - SMIRIVANJE PROMETA'

Održan je 17. travnja u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu i uz sudjelovanje predstavnika nadležnih Ureda Grada Zagreba, MUP-PU Zagrebačka, Zagrebačkog holdinga (podružnice Zagrebparking, Zagrebačke ceste i ZET), Fakulteta prometnih znanosti, MPPI, CVH i većeg broja stručnjaka.

Opširnije: USPJEŠNO ODRŽAN OKRUGLI STOL NA TEMU 'PROMET U MIROVANJU - SMIRIVANJE PROMETA'

 

ODRŽANA DRUGA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

U subotu 12. travnja 2014. godine održana je druga besplatna edukativna radionica za motocikliste i mopediste u ORYX Centru sigurne vožnje u Mićevcu.

Opširnije: ODRŽANA DRUGA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

ODRŽANA PRVA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

Jučer, u nedjelju 06. travnja 2014. godine, u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcuuspješno je održana prva u nizu besplatnih radionica za motocikliste i mopediste u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu, te potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske.   

 

Opširnije: ODRŽANA PRVA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

POZIV MOTOCIKLISTIMA I MOPEDISTIMA

Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova, Nacionalnim programom sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske i udrugom KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ organizira u ORYXCentar sigurne vožnje u Mičevcu besplatnu , edukativnu, preventivnu radionicu za motocikliste i mopediste.

Opširnije: POZIV MOTOCIKLISTIMA I MOPEDISTIMA

 

UDRUGA SIGURNOST U PROMETU ORGANIZIRALA OKRUGLI STOL NA TEMU 'STRADAVANJE MOTOCIKLISTA I BICIKLISTA U PROMETU'

Najranjivija kategorija sudionika u prometu su vozači na dva kotača, bez obzira radi li se o vozačima motociklista, mopeda ili bicikla. Premda u Hrvatskoj već godinama vlada pozitivan trend smanjenja prometnih nesrećakod ove najrizičnije skupine ne primjećuju se značajni pozitivni pomaci.

 

Opširnije: UDRUGA SIGURNOST U PROMETU ORGANIZIRALA OKRUGLI STOL NA TEMU 'STRADAVANJE MOTOCIKLISTA I BICIKLISTA U PROMETU'

 

Stranica 10 od 13

«Početak«12345678910»Kraj»