Aktivnosti

6. Zagrebački energetski tjedan

Od 11. do 16. svibnja 2015. godine u Zagrebu se održava Zagrebački energetski tjedan tijekom kojeg će održati niz događanja s ciljem uključivanja što većeg broja sudionika u borbu protiv klimatskih promjena sa porukom  - "Razvoj ne želimo zaustaviti, ali onečišćenje možemo".

Opširnije: 6. Zagrebački energetski tjedan

 

EUROPEAN CYCLING CHALLENGE 2015.

Udruga Sigurnost u prometu partner je Gradu Zagrebu u realizaciji europskog programa European Cycling Challenge. Kao partner Grada Zagreba Udruga Sigurnost u prometu organizirati će i održati edukaciju odraslih biciklista za sigurno sudjelovanje u gradskom prometu (ŠKOLA 18+) koja će se provoditi u mjesecu svibnju 2015. godine.

Opširnije: EUROPEAN CYCLING CHALLENGE 2015.

 

ODRŽANA PRVA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

U subotu 25. travnja 2015. godine u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcu, u sklopu edukativne preventivno-sigurnosne akcije Udruge Sigurnost u prometu, održana je prva ovogodišnja radionica za motocikliste i mopediste.

Opširnije: ODRŽANA PRVA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

Najava – EDUKATIVNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE – Najava

Udruga Sigurnost u prometu tradicionalno, pa tako i ove godine, na početku motociklističke sezone organizira za motocikliste i mopediste besplatnu edukativnopreventivnu radionicu.

Opširnije: Najava – EDUKATIVNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE – Najava

 

Na Fakultetu prometnih znanosti održan stručni skup

Integracije biciklističkog u gradski promet i sigurnosti biciklista

Opširnije: Na Fakultetu prometnih znanosti održan stručni skup

 

Stranica 10 od 15

«Početak«12345678910»Kraj»