Aktivnosti

ODRŽANA DRUGA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

U subotu 12. travnja 2014. godine održana je druga besplatna edukativna radionica za motocikliste i mopediste u ORYX Centru sigurne vožnje u Mićevcu.

Opširnije: ODRŽANA DRUGA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

ODRŽANA PRVA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

Jučer, u nedjelju 06. travnja 2014. godine, u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcuuspješno je održana prva u nizu besplatnih radionica za motocikliste i mopediste u organizaciji Udruge Sigurnost u prometu, te potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske.   

 

Opširnije: ODRŽANA PRVA BESPLATNA, EDUKATIVNA, PREVENTIVNO–SIGURNOSNA RADIONICA ZA MOTOCIKLISTE I MOPEDISTE

 

POZIV MOTOCIKLISTIMA I MOPEDISTIMA

Udruga Sigurnost u prometu u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova, Nacionalnim programom sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske i udrugom KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ organizira u ORYXCentar sigurne vožnje u Mičevcu besplatnu , edukativnu, preventivnu radionicu za motocikliste i mopediste.

Opširnije: POZIV MOTOCIKLISTIMA I MOPEDISTIMA

 

UDRUGA SIGURNOST U PROMETU ORGANIZIRALA OKRUGLI STOL NA TEMU 'STRADAVANJE MOTOCIKLISTA I BICIKLISTA U PROMETU'

Najranjivija kategorija sudionika u prometu su vozači na dva kotača, bez obzira radi li se o vozačima motociklista, mopeda ili bicikla. Premda u Hrvatskoj već godinama vlada pozitivan trend smanjenja prometnih nesrećakod ove najrizičnije skupine ne primjećuju se značajni pozitivni pomaci.

 

Opširnije: UDRUGA SIGURNOST U PROMETU ORGANIZIRALA OKRUGLI STOL NA TEMU 'STRADAVANJE MOTOCIKLISTA I BICIKLISTA U PROMETU'

 

IZ RADA UDRUGE SUP - ODRŽANA 1. REDOVNA SKUPŠTINA

 

U prostorijama Sindikata strojoviđa HŽ-a u Zagrebu održana je 1. redovna Skupština udruge Sigurnost u prometu u novom sazivu, u četvrtak 27. ožujka 2014. godine.

 

Opširnije: IZ RADA UDRUGE SUP - ODRŽANA 1. REDOVNA SKUPŠTINA

 

Stranica 12 od 15

«Početak«1112131415»Kraj»