ISTRA 2 – BUZET

U nastojanju da djelovanje i prisutnost udruge ostvarimo diljem Hrvatske predstavnici udruge sastali su se 03. svibnja 2019. godine u Buzetu sa gradonačelnikom gospodinom Sinišom Žulićem i policijskim službenicima PP Buzet.

Tijekom sastanka predsjednik udruge Petar Rakamarić, član Upravnog odbora i voditelj projekta “Edukacija mopedista i motociklista” Milan Pajnić, tajnik Georg-Davor Lisicin i gospođa Anita Merlić prezentirali su desetogodišnji rad i djelovanje Udruge Sigurnost u prometu na poboljšanju stanja sigurnosti cestovnog prometa u RH i smanjenju opsega i posljedica stradavanja.

Također su prezentirali konkretne prijedloge moguće suradnje u području edukacije biciklista, mopedista i motociklista kao najranjivijih skupina sudionika u cestovnom prometu tijekom mjeseca rujna 2019. godine.

Na sastanku je zaključeno kako postoji obostrani interes za suradnjom, posebno glede zajedničkog organiziranja i provođenja preventivno-sigurnosnih aktivnosti u području edukacije biciklista, mopedista i motociklista, ali i na drugim područjima djelovanja udruge.

GDL