Natjecanje za djecu “Vratimo djecu na igrališta” 2.10.2021.

Dana 2.10.2021. godine s početkom u 10 sati na vanjskom igralištu OŠ Montovjerna, zajedno sa istoimenom školom Udruga Sigurnost u prometu organizira tradicionalno natjecanje za djecu, Vratimo djecu na igrališta.
Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruzenje, a to su igrališta.
Danas dragi prijatelji, natjecanje “Vratimo djecu na igrališta” je u zadnjih pet godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše. Štoviše, ukoliko govorimo po odazivu djece i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namjenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj. Sudjelovat će djeca Neretve od Stona do Konavala te grada Dubrovnika!
Pobjednici natjecanja uz medalje i plakete  dobiti će POSEBNO IZRAĐEN pehar od stakla i kamena.
Za natjecanje se mogu prijaviti sva djeca od I. do III. razreda osnovnih škola s područja Dubrovačko-neretvanske županije do 28. rujna 2021. na mail dpavela@gmail.com ili putem inboxa FB stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik! (Bicikl obvezan)”.
Očekuje nas puno zabave, glazbe, smijeha, hrane, pića……
Vidimo se!
S poštovanjem,
Denis Pavela