PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE PRIMIO PREDSTAVNIKE UDRUGE SIGURNOST U PROMETU

Povodom obilježavanja Svjetskog Dana sjećanja na žrtve u cestovnom prometu u nedjelju 15. studenog 2020. godine, predsjednik Republike Hrvatske, gospodin Zoran Milanović primio je u srijedu 11. studenog 2020. godine predstavnike Udruge Sigurnost u prometu.

Predsjednik udruge g. prof.dr.sc. Petar Rakamarić, tajnik udruge g. Georg-Davor Lisicin i član Upravnog odbora udruge g. Milan Pajnić upoznali su predsjednika Milanovića s razlozima osnivanja te dosadašnjim načinom rada i djelovanja udruge kao i aktualnoj problematici ne zadovoljavajućeg stanja sigurnosti cestovnog promete u Hrvatskoj.

Posebno je istaknuto višegodišnje organiziranje prigodnog obilježavanja Svjetskog Dana sjećanja na žrtve u cestovnom prometu od strane Udruge Sigurnost u prometu.

Predsjednik je upoznat s programom obilježavanja Dana sjećanja ove godine u nedjelju 15. studenog 2020. te je upućena zamolba da predsjednik Milanović prihvati pokroviteljstvo ovog događaja.

Predsjednik RH g. Milanović prihvatio je da bude pokrovitelj obilježavanja Svjetskog Dana sjećanja te će izaslanica predsjednika također položiti vijenac i zapaliti svijeću u nedjelju 15.11.2020. u 12,00 sati na gradskom groblju Mirogoj, kod Velikog križa.

GDL