PRIJAVITE SE! ŠKOLA BICIKLIRANJA 18+ za sigurnu vožnju Zagreb, Prisavlje 2 (Boćarski dom), 01. lipanj 2019. u 10,00 sati

Potaknuta ne prihvatljivim opsegom i posljedicama stradavanja biciklista u Hrvatskoj Udruga sigurnost u prometu u suradnji sa Fakultetom prometnih znanosti, Hrvatskim crvenim križem, Nextbike – Sustav javnih bicikala i auto školom “Klindić” održati će besplatnu edukaciju i trening sigurne vožnje za sve odrasle bicikliste.

Edukacija će se održati u prostorijama Boćarskog doma (trofejna dvorana), Prisavlje 2, sa početkom u subotu 01. lipnja 2019. godine, sa početkom u 10,00 sati.

O ŠKOLI BICIKLIRANJA 18+

Programom edukacije biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu predviđeno je da polaznici dobiju informacije o stanju sigurnosti biciklističkog prometa, referentnim odredbama Zakona o sigurnosti cestovnog prometa za bicikliste, prometnim propisima i pravilima za sigurno  sudjelovanje biciklom u prometu, a u praktičnom djelu edukacije da se upoznaju sa osnovama pružanja prve pomoći te provjere vještinu upravljanja biciklom u sigurnim poligonskim uvjetima.

Organizatori su za polaznike pripremili prigodne korisne poklone kao što su Priručnik za bicikliste u izdanju Udruge Sigurnost u prometu, Priručnik PRVA POMOĆ u izdanju Hrvatskog crvenog križa, reflektirajući zaštitni prsluk ili traku te poklon bon Nexbike-a te Uvjerenje o pohađanju edukacije.

Pozivamo sve zainteresirane bicikliste da se prijave za sudjelovanje u besplatnoj “Školi bicikliranja 18+” na e-mail adresu dlisicin.sup@gmail.com ili slanjem SMS poruke na GSM broj 099 805 4040

Prijave se mogu slati i na FB stranicu Udruge Sigurnost u prometu:

https://www.facebook.com/Udruga-Sigurnost-u-prometu-83348860114364