PRIZNANJE ZDRAVSTVENIM DJELATNICIMA U BORBI PROTIV PANDEMIJE COVID – 19

Predstavnik udruge gospodin Denis Pavela posjetio je danas u nedjelju 07. prosinca 2020. zdravstvene djelatnike COVID odjela Opće bolnice Dubrovnik kako bi skromnim poklonima (domaći kolači, čizmice) ispred Udruge Sigurnost u prometu iskazali potporu i zahvalnost svim liječnicima i medicinskim sestrama na zalaganju i naporima koje ulažu u zaštiti zdravlja naših građana oboljelih od korona virusa.

Radeći svakodnevno u izvanrednim okolnostima i uvjetima u dvanaest satnim smjenama u specijalnoj opremi, ponekad neprekidno i više od četiri sata, hrvatski liječnici i medicinsko osoblje iskazuju svoju spremnost da uvijek budu uz svoje pacijente jer liječenje ljudi nije samo njihov posao veći poziv, ljubav i skrb za bližnjega.

Naši liječnici i medicinske sestre neće ni danas na blagdan Sv. Nikole biti uz svoje najbliže, ostaviti poklone djeci u prozorima svoga doma, a mnogi ni dočekati Božične blagdane u krugu svojih obitelji i toplini svoga doma.

Oni će umjesto toga učiniti sve da se naši očevi, majke, braća, sestre, bake i djedovi oboljeli od infekcije COVID-19 vrate svojim domovima.

Stoga vam na ovaj simboličan i skroman način iskazujemo svoju zahvalnost HVALA VAM ŠTO POSTOJITE!

A mi – olakšajmo im i # OSTANIMO ODGOVORNI