Radni sastanak o aktualnim i planiranim cestovnim projektima u Ogulinu

U Ogulinu, 12. srpnja održao se radni sastanak o aktualnim i planiranim cestovnim i željezničkim projektima na području Ogulina.

Posjet gradu ministar Butković sa suradnicima započeo je sastanak u Gradskoj knjižnici s gradonačelnikom Ogulina Daliborom Domitrovićem, županom Karlovačke županije Damirom Jelićem, te direktorom Poduzetničke zone Ogulin Mladenom Stipetićem.

S predstavnicima gradskih, županijskih i općinskih vlasti ministar Butković i suradnici razgovarali su o aktualnim i planiranim cestovnim i željezničkim projektima na području Ogulina i Karlovačke županije.

Ministar Oleg Butković kazao je kako je sastanak bio dobar, operativan. Prošli smo sve najvažnije prometne projekte na području Karlovačke županije, a među njima i obilaznicu Ogulina, vrijednu oko 200 milijuna kuna, a za koju Hrvatske ceste ove godine raspisuju natječaj za izradu studija i idejnih rješenja.

Radni posjet Ogulinu ministar Oleg Butković završio obilaskom ogulinske poslovne zone 1. Podsjetimo,  u poslovnoj zoni 1 i 2 najavljen je snažan investicijskih ciklus izgradnje novih proizvodnih kapaciteta kazao je Ivan Rikard Belančić.