Dodjela Priznanja "Boris Šprem"

Temeljem odgovarajuće odluke Upravnog odbora Udruge Sigurnost u prometu, sukladno članku 2. i 4. Pravilnika o dodjeljivanju Priznanja "Boris Šprem" Udruge Sigurnost u prometu, 15. prosinca 2016. godine svečano su dodijeljena Priznanja za 2016. godinu institucijama, pravnim i fizičkim osobama koje su tijekom godine, ali i prethodnih godina, svojim radom i djelovanjem doprinijeli poboljšanju sigurnosti cestovnog prometa u Republici Hrvatskoj te pružili svekoliku potporu preventivnosigurnosnim aktivnostima i djelovanju Udruge Sigurnost u prometu.

 

Ovogodišnji dobitnici Priznanja su:

HRVATSKI CRVENI KRIŽ i
Gospođa Ljerka Mišura, dr. med., Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb


Za višegodišnju potporu edukativnopreventivnim aktivnostima Udruge Sigurnost u prometu u području edukacije motociklista i biciklista za sigurno sudjelovanje u prometu sa svrhom smanjenja opsega i posljedica njihovog stradavanja te poboljšanja sigurnosti cestovnog prometa u RH.

RAZVOJNA AGENCIJA GRADA DUBROVNIKA – DURA d.o.o. i
Gospođa Andrea Novaković, direktorica Razvojne Agencije Grada Dubrovnika


Gospođa Nina Skurić, Pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Dubrovačkoneretvanske županije

Za potporu i sudjelovanje u preventivno sigurnosnim aktivnostima i afirmaciji Udruge Sigurnost u prometu na području Grada Dubrovnika i Dubrovačkoneretvanske županije


Radio postaja "Radio 101"

Za kontinuirano praćenje rada i djelovanja Udruge Sigurnost u prometu u području uspostave sustava Hitne medicinske pomoći u RH te na taj način iskazane potpore aktivnostima Udruge Sigurnost u prometu.

Gospodin Nenad Starčević, novinar i urednik radio postaje "Radio 101"

Za osobni doprinos u promicanju ideje o potrebi uspostave sustava Hitne helikopterske medicinske pomoći u RH u emisijama "Aktualni 101" i "Vaš stav je bitan" radio postaje "Radio 101", te na taj način iskazane potpore djelovanju Udruge Sigurnost u prometu u tom segmentu.

GDL