Edukacija mopedista i motociklista

 
EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA
 
U okviru realizacije projekta Udruge Sigurnost u prometu "EDUKACIJA MOPEDISTA I MOTOCIKLISTA", uz potporu Nacionalong programa sigurnosti cestovnog prometa RH, tijekom mjeseca svibnja održane su edukacije ove vrlo rizične skupine sudionika u prometu u Novoj Gradiški Zagrebu/Mičevec.
Eduakcija u Novoj Gradiški održana je 05.05.2017. godine u prostorima AMC Nova Gradiška u suradnji sa gradskom organizacijom Crvenog križa Nova Gradiška u nazočnosti pomoćnika načelnika prometne policije gospodina Vjekoslava Lalića.
 
Dana 20.svibnja 2017. u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcu uspješno je održana još jedna edukacija mopedista i motociklista za sigurno sudjelovanje u prometu.
 
Pri tom želimo posebno istaknuti kako su sudionici vrlo pozitivno ocjenili kvalitetu i svrhovitost edukacije te iskazali želju za ponovnim sudjelovanjem.
 
Sljedeća edukacija će se održati u subotu 03. lipnja i nedjelju 11. lipnja 2017. godine u ORYX Centru sigurne vožnje u Mičevcu, sa početkom u 9,00 sati .
Pozivamo sve zainteresirane mopediste i motocikliste da se prijave na jednu od ovih edukacija.
Prijaviti se možete na slijedeće kontakte:
E-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  ili  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   
Slanjem SMS.a na GSM: 099 805 4040
FB stranicu Udruge Sigurnost u prometu: 

 
U očekivanju prijava srdačno vas pozdravljamo i želimo vam sigurnu vožnju.