Aktivnosti

OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Udruge Sigurnost u prometu i Obitelji osoba stradalih u prometu, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske prof.dr. Ivo Josipovića, organiziraju ove 2014. godine prigodno obilježavanje svjetskog Dana sjećanja na žrtve prometnih nesreća u Republici Hrvatskoj, koji se sukladno rezoluciji Ujedinjenih naroda broj 60/05 obilježava svake godine, treću nedjelju u mjesecu studenom (16. studenog 2014.) diljem svijeta.   

Opširnije: OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA SJEĆANJA NA ŽRTVE PROMETNIH NESREĆA U REPUBLICI HRVATSKOJ

 

European Night Without Accident / EUROPSKA NOĆ BEZ NESREĆA (18.10.2014.)

 

U subotu, 18.10.2014. Responsible Young Driver (odgovorni mladi vozači) bili su prisutni u najvećim noćnim klubovima

 

Opširnije: European Night Without Accident / EUROPSKA NOĆ BEZ NESREĆA (18.10.2014.)

 

VELIKA MOVE WEEK BICIKLIJADA

Organizatori ovogodišnje MOVE Week biciklijade, Nextbike sustav javnih bicikala i Point Shopping Center Vrbani, uz podršku Grada Zagreba, MUP-a, ŠRC Jarun i sponzora DM, Konzum i Invictus, te sudjelovanje Udruge Moj bicikl i UDRUGE SIGURNOST U PROMETU

Opširnije: VELIKA MOVE WEEK BICIKLIJADA

 

EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI – 16. – 22. RUJNA 2014./NAŠE ULICE,NAŠ IZBOR

U ponedjeljak 22. rujna 2014. godine manifestacijom DAN BEZ AUTOMOBILA i " ZAGREBAČKA ŽBICA" uspješno je završen ovogodišnjiEuropski tjedan mobilnosti, tijekom kojeg su u više od 2000 europskih gradova pod motom " Naše ulice, naš izbor " organizirane i provedene aktivnosti protiv zagađenja uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a time i za poboljšanje kvalitete života građana europskih gradova.

Opširnije: EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI – 16. – 22. RUJNA 2014./NAŠE ULICE,NAŠ IZBOR

 

EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI 2014. – NAŠE ULICE, NAŠ IZBOR

Grad Zagreb i ove godine organizira obilježavanje Europskog tjedna mobilnosti koji će se održati od 16. – 22. rujna 2014. S ciljem da se potakne javna svijest o potrebi provođenja aktivnosti kojima će se doprinjeti smanjenju zagađenja uzrokovanog povećanjem motoriziranog prometa u urbanim sredinama, a time i poboljšanju kvalitete života stanovnika europskih gradova.

Opširnije: EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI 2014. – NAŠE ULICE, NAŠ IZBOR

 

Stranica 8 od 12

«Početak«12345678910»Kraj»